Saviah Rhaegar

KezdőlapKezdőlap  CalendarCalendar  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Csatlakozz a konzíliumhoz

Hírlevek
Oldalunk megnyitotta kapuit. Nagyon szívesen várunk minden betoppanó lelket. Jelenleg nincs érvényben karakter korlátozás.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Multi kapcsoló:

Tanácsterem

Utolsó bejegyzések
Írta  Nymeria Velaryon
Csüt. Ápr. 06, 2023 2:56 pm

Írta  Raun Drys
Kedd Ápr. 04, 2023 6:57 pm

Írta  Ciaran Dorcha
Vas. Ápr. 02, 2023 10:01 pm

Írta  Vének Tanácsa
Szomb. Jan. 28, 2023 9:53 am

Írta  Raun Drys
Kedd Jan. 24, 2023 1:23 pm

Írta  Neema Redgill
Kedd Jan. 24, 2023 9:50 am

Írta  Vének Tanácsa
Kedd Jan. 24, 2023 9:17 am

Írta  Raun Drys
Vas. Jan. 22, 2023 7:37 pm

Írta  Mathias Rønning
Vas. Jan. 22, 2023 3:58 pm

Saviah Rhaegar

H E L V E G E N
Előző téma megtekintése

Saviah Rhaegar
beavatlanok
Saviah Rhaegar
Témanyitás₰ Tárgy: Saviah Rhaegar   ₰ Csüt. Jan. 26, 2023 11:05 pm

Saviah Rhaegar
Now here I go again I see crystal visions.
• Néhány ismertető rólam...
Az általa ismert besrian nők közül kevesen törődnek a külsejükkel ellentétben velük Saviah mindig is adott magára. Habár anyja már születésekor meghalt és nem igazán volt ki megtanítsa rá mégis mindig szinte tökéletesen jelenik meg mindenhol. Az apja volt a mindene és bár azokból az emlékekből gazdálkodik, amik még 7 éves kora előttről származnak mégis azok voltak a legboldogabbak. Igaz szeretetet a nagybátyjától is kapott bár sokszor beszélgetéseik leginkább haragot hoztak Saviah szívébe. Talán-e miatt is olyan rideg mindenkivel hiszen nagybátyja akár mennyire is óvta mindentől a bosszú belefészkelte magát a lelkébe és manapság máson sem jár az esze csak azon, hogy megbosszulja apja halálát.  
•26 •Besrian •Felderítő • Anya Chalotra •Drollien

ragadj egy pennát és írd a történeted

Vér tapad a kezeimhez és úgy tűnik soha el nem apadó folyóként áztatja el csizmámat és a kabátomat. Arcomat könny áztatja. Ösztönösen le szeretném törölni, de azzal csak rontanék a helyzeten. A levegőt hamu tölti be és úgy érzem tüdőmet is ez égeti, eltekintve a kezemről veszem csak észre, hogy körülöttem mindenhol holttestek fekszenek, de arcukat nem látom. Őszintén nem is kell látnom az arcot mivel tudom legbelül, hogy édesanyám fekszik előttem és talán azok az emberáldozatok, akiknek életét idő előtt oltották ki. A megperzselt föld el akarja nyelni őket és velük együtt engem is. Olyan mintha futóhomok emésztené fel a múltam sötétjét velem együtt. Próbálok megkapaszkodni, de egyre lentebb kerülök mikor felpillantva az apámat találom magam előtt. Csalódottan és dühösen tekint rám és miközben én felé nyújtva kezemet kérlelem arra, hogy segítsen, de ő meg sem mozdul szoborként állva néz le rám és a helyett, hogy segítene megszólal. Az ismerős hang mélyen visszhangozva cseng.

NEM.... magadnak köszönheted lányom. Állj bosszút értem és mentsd meg saját magad keresd meg Drollinesh-t.

Szeretnék megszólalni, de ajkaim közül szavak helyett sár ömlik és miközben csendben megfulladok ő csak figyel engem és hagyja, hogy elenyésszen a bűntudat miközben a felperzselt világra hamutakaró hullik. Izzadtságban fürödve riadok fel miközben szavai még mindig a fülemben csengenek.  

Keressem meg? Mégis hogyan?  

Mióta meghalt rémálmaim mindig visszatérnek hozzám, de általában sosem szólal meg csak néz és hagyja, hogy megfulladjak, de ez most más. Felöltöm magamra a kabátom és csizmám és mikor nagybátyám ajtajához érek veszem csak észre, hogy megegyezik az álmomban látottakkal és habár eddig féltem attól, hogy Durin majd bolondnak néz és elhajt a buta ötleteim miatt most már tudom, hogy ennek így kell lennie. És ha megtalálom Drollinesh-t képes leszek megtenni bármit még azt is, hogy kioltsam bárkinek életét azért, hogy szenvedjenek a Huldufolkok és megbűnhödjenek mindenért.  

Vének Tanácsa
Admin
Vének Tanácsa
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Saviah Rhaegar   ₰ Szomb. Jan. 28, 2023 9:53 am

Előtörténeted elfogadva!
Az első lépéssel már kész vagy...

• Gratulálunk, és hivatalosan is üdvözlünk oldalunkon!
• Mivel a staffnak tetszett az előtörténeted, és semmi kivetni valójuk nem volt vele, ezért sikeresen elfogadtak.
• Ám mielőtt utadra engednénk, még van pár fontos dolog, amit meg kell tenned.

Hátralévő teendőid..

• Mindenképpen látogass el a play by, illetve szerepkör foglaló topikokba, mielőtt belemerülnél a játékba, hiszen ezzel biztosíthatod le magadnak a karakteredet megszemélyesítő arcot, illetve a faluban betöltött szerepedet.
• Ha canon karaktert regisztráltál, ebben az esetben is le kell foglalóznod a play by-t, amit adminjaink színváltoztatással jelölnek is a listában. Szerepköröd azonban előre le van foglalva, így azzal nincs több teendőd.
• Ha úgy érzed történeted még nem teljes, és valaki hiányzik az életedből, akkor hirdesd meg a keresett karakterek oldalon, kire vágysz.
• Ha pedig már regisztrált tagjaink közül akarsz valakivel játszani, akkor a játékpartner kereső oldalon van a helyed.

Élményekben gazdag játékot kívánunk,

A vének tanácsa

Ugrás: