Nymeria & Raun - Cabin in the Woods

KezdőlapKezdőlap  CalendarCalendar  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Csatlakozz a konzíliumhoz

Hírlevek
Oldalunk megnyitotta kapuit. Nagyon szívesen várunk minden betoppanó lelket. Jelenleg nincs érvényben karakter korlátozás.

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Multi kapcsoló:

Tanácsterem

Utolsó bejegyzések
Írta  Nymeria Velaryon
Csüt. Ápr. 06, 2023 2:56 pm

Írta  Raun Drys
Kedd Ápr. 04, 2023 6:57 pm

Írta  Ciaran Dorcha
Vas. Ápr. 02, 2023 10:01 pm

Írta  Vének Tanácsa
Szomb. Jan. 28, 2023 9:53 am

Írta  Raun Drys
Kedd Jan. 24, 2023 1:23 pm

Írta  Neema Redgill
Kedd Jan. 24, 2023 9:50 am

Írta  Vének Tanácsa
Kedd Jan. 24, 2023 9:17 am

Írta  Raun Drys
Vas. Jan. 22, 2023 7:37 pm

Írta  Mathias Rønning
Vas. Jan. 22, 2023 3:58 pm

Nymeria & Raun - Cabin in the Woods

H E L V E G E N
Előző téma megtekintése

Raun Drys
besrian
Raun Drys
Témanyitás₰ Tárgy: Nymeria & Raun - Cabin in the Woods   ₰ Csüt. Ápr. 06, 2023 11:31 am

Nymeria 'n' Raun
"I go by many names, none of which you are worthy of pronouncing." said the witch in the woods

Egy éjszakát töltöttünk a korrupt erdőben. Bár valódi határ nincsen közötte és a Krónák Erdeje között, a levegő megváltozik, mikor utóbbit elérjük. Sokkal könnyebb lélegezni, mint az Elveszett Erdőben. És mintha a növények is új életre keltek volna. A fák levelei friss zöldek, a virág bokrok rügyeznek a tavaszi napsütésben és még énekes madarak is csicseregnek.
Sápadt arcom elüt ettől a boldog, meleg környezettől. Nymeria szinte a növényekkel együtt virágzik, csak ruhája koszos a sártól. De még így is gyermeki könnyedség árad a leányból.
Ezzel szemben úgy érzem magam, mint egy hívatlan alak. Esküdni mernék az állatok szürke figurám elől menekülnek el. Míg ha Nymeriára nézek, azt is elképzelem, hogy az őzikék még a kezéből is elfogadnák az ételt.
Ételről beszélve utunk során megölök egy vadnyulat és megsütjük egy tábortűz mellett. Bár hozzá vagyok szokva a csillagos ég alatti alváshoz, nem biztos, hogy Nymeriának kényelmes ez az élet.
Környéken még nincs egy falu sem, így sátrat nem tudok magunknak vásárolni.
Azonban megpillantok egy kabint az erdő közepén. Vihar készülődik, a viskó pedig elhagyatottnak néz ki.

"Talán itt biztonságban leszünk egy-két éjszakára."

Mondom a lánynak és felmerül bennem a téma amit indulásunk óta kerülünk. Mi legyen most? Hova vezessen utunk? Ebbe nem gondoltam bele amikor életemet elvetve megtámadtam besrian társaimat. Talán el kéne vetnem a rúnáimat, a krónák tanácsát kérni. De vajon mennyire néznek rám jó szemmel, hiszen az "ellenséget" bújtatom.

"Gryla mit szól ahhoz, hogy egy besriannal vándorolsz?" kérdezem kíváncsian a lányt.

Közben körbe nézek, de semmi nesz nem hangzik, csak a szél búgása és a viharfelhők közeledtét jelző mennydörgés a távolból. Talán nem lesz baj.
Benyitok a viskóba, és képességemmel szívverést keresek, de a saját dübörgő szívemen és Nymeria pulzusán kívül mást nem hallok. Leengedem a kezem.

"Egyedül vagyunk."

× outfit × Leas × music ×

| code by elyon |
Nymeria Velaryon
huldufolk
Nymeria Velaryon
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Nymeria & Raun - Cabin in the Woods   ₰ Csüt. Ápr. 06, 2023 2:56 pm

Nym & Raun
 The line between love and hate is as thin as a paper's edge, and often it takes nothing more than a gust of wind to push it one way or the other.

Mihelyst kiérünk az erdőből úgy érzem újból fellélegezhetek. A napfény melengetőn simogatja a bőrömet és végre nem úgy érzem magam mint aki bármelyik pillanatban jégcsappá dermed. Elhaladunk fák bokrok és virágok között és én mindegyiket végigsimítom megköszönve neki az életet. Itt ott perdülök egyet és látom a bokrok közül kukucskáló állatokat. Mikor Raun elfog egyet mielőtt még megnyúzná a kezeim közé veszem az állatot és mikor kihúzom belőle a nyilat kezemet a sebre helyezem lehunyva a szemem megidézve Grylát. Feltámad körülöttünk a friss tavaszi szellő magával sodorva a leveleket majd előre hátra dőlöngélve elkezdem kántálni az ismerős sorokat.

"Kostagon ao emagon nykeā blessed glaeson isse se tegon hen eternity, skoriot gods jāhor guard aōha steps. Kirimvose syt aōha sacrifice rūsīr skore ao feed īlva."

Ez az első amit a templomban megtanítanak a gyerekeknek, hogyan mondjanak áldást az ősi nyelven. Persze utána már mindenki maga határozza meg a szavakat amivel megköszöni és meggyászolja az élet elvesztését. Az enyém annyit takar: Legyen áldott életed az örökkévalóság földjén, hol a Krónák vigyázzák minden léptedet. Köszönöm az áldozatodat amivel táplálsz minket.
Majd miután végeztem átadom az állatot Raunnak. Mire a viskóhoz érünk már nagyban dörög az ég.

"Először ellenezte, de most már ... azt mondja, hogy nagy dolgokra vagyunk hivatottak."

Mosolyodom el felé nézve majd benyitva a viskóba én rögtön a szalmából kitömött ágyra pillantok és még a nélkül ugrok szinte bele mielőtt még Raun azt válaszolja egyedül vagyunk.

Similar topics
-
» Raun & Nymeria - Run Rabbit Run
» Nymeria Velaryon
» Raun's Seer Hut
» Raun Drys
Ugrás: